Narcos

GIBALNO DRUŠTVO JULIJANA

Gibalno društvo Julijana

Društvo združuje skupni interes delovati na področju telesne kulture in gibanja skozi šport in jogo v obliki organiziranja ter izvajanja rekreativnih (skupinskih) vadb, športne vzgoje, promocije zdravega načina življenja, vse skupaj z namenom dvigniti kulturo gibanja v Sloveniji.

ČLANARINA

Aktivnosti, ki jih izvajamo preko Gibalnega društva Julijana so namenjene promociji zdravega načina življenja in gibanja za naše člane. Z včlanitvijo in s plačilom članarine za tekoče leto si lahko zagotovite možnost sodelovanja na aktivnostih, dodatne popuste ipd. Hkrati nam z rednim plačilom članarine nudite izjemno moralno podporo, pomagate pri delovanju društva, širjenju programov in razvoju dejavnosti. Gibalno društvo Julijana deluje na principu prostovoljnega dela.
Veselimo se novih članov in vaše udeležbe na naših aktivnostih. Prav tako pa smo veseli tudi prispevkov, bodisi v obliki donacije dohodnine, neposrednih finančnih sredstev, materialnih donacij ali prostovoljnega dela.

Razlogi za včlanitev:
– možnost redne tedenske vadbe (online in v živo),
– subvencionirane cene aktivnosti,
– aktivna skupna druženja,
– pravica do udeležbe na zasedanjih organov društva in možnost odločanja,
– nizek znesek članarine.

Prosimo vas, da izpolnite pristopno izjavo (IZJAVA).

PLAČILO ČLANARINE:

Znesek: Letna članarina znaša 10 EUR za študente, nezaposlene in upokojence ter 15 EUR za vse ostale.

Način plačila: Članarino lahko neposredno nakažete na poslovni račun društva; v primeru, da plačujete (še) za nekoga drugega nam sporočite, za koga vse je bila članarina plačana.

Podatki za plačilo (UPN):
GIBALNO DRUŠTVO JULIJANA
Na otoku 5, 3000 Celje
IBAN: SI56 0400 1004 8660 912
BIC/SWIFT: KBMASI2X
Namen: OTHR Članarina
Referenca: SI 00 [leto]

NAMENITEV DELA DOHODNINE ZA DONACIJE

Gibalno društvo Julijana uživa status društva v javnem interesu. Zelo veliko nam pomeni, če se odločite, da nam namenite del dohodnine (0,1-0,5%).
Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije je možno oddati na FURS po pošti z izpolnjenim obrazcem Doh_Don) ali elektronsko preko sistema eDavki.
Vpisati je potrebno našo davčno številko (na standardni obrazec tudi naziv) in odstotek donacije (do 0,5%). Prejemnikov je lahko tudi več; vsota donacije pa ne sme preseči 0,5%. Če ste obrazec v preteklosti že oddali, ga lahko tudi posodobite oz. oddate novega (vedno velja zadnji oddani)!

Podatki za donacijo dohodnine:
Davčna številka: 78263590
Upravičenec: GIBALNO DRUŠTVO JULIJANA
Odstotek: (izberite odstotek; 0,1 – 0,5%)

DONACIJE:

Donacije uporabimo za sofinanciranje aktivnosti in izvedbo projektov; z natančnejšo porabo doniranih sredstev pa se lahko seznanite na letni skupščini.

Podatki za nakazilo (UPN):
GIBALNO DRUŠTVO JULIJANA
Na otoku 5, 3000 Celje
IBAN: SI56 0400 1004 8660 912
BIC/SWIFT: KBMASI2X
Namen: CHAR Donacija
Referenca: SI 00 [leto]

PROSTOVOLJNO DELO

Delujemo srčno in prostovoljno. S tem prispevamo k skupnosti, pridobivamo izkušnje in nova znanja in se obenem družimo.
Večje število prostovoljcev potrebujemo še posebej ob organizaciji ali sodelovanju na dogodkih, zato bomo zelo veseli vašega časa in pripravljenosti pomagati.

Kontakt društva: info@yogawithjulija.com