Narcos

O meni

NA KRATKOO MENI

Zagovornica aktivnega življenja, športnica po duši, ljubiteljica mačk, narave, potovanj in kulinarike. Čim več časa skušam preživeti v gibanju pa naj bo to v vodi, gozdu, skali ali pa se zvijam po stanovanju. Zato sem tudi vedno za akcijo, če je le povezana z gibanjem.
In tako je naneslo, da sem se v času študija v Ljubljani srečala z jogo. Poleg vseh aktivnosti, ki jih je bilo kar precej (sploh, če vprašaš mojega takratnega fanta, sedanjega moža), sem kaj kmalu spoznala njene dobre učinke na um in telo. Navdušilo me je predvsem zavedanja diha v povezavi z gibom in kakšne učinke ima to na telo. Čez nekaj časa je postala praksa joge del mojega vsakdana, v letu 2018 pa sem zaključila tečaj za učiteljico Hatha joge (RYU 300) v Nataraja studiu v Ljubljani. Od takrat redno poučujem jogo in skušam svojo strast do nje približati tudi vadečim. Ker si življenja brez gibanja res ne predstavljam, tudi ure joge rada naredim dinamične ter jih začinim z vajami iz drugih športnih vod. Hkrati pa skušam ves čas pridobivati nova znanja, tako da se udeležujem delavnic naših in tujih učiteljev joge, na potovanjih pa preizkušam lokalne studie. Verjamem, da lahko joga pozitivno spreminja in ustvari bolj polno življenje, zato se trudim s prakso joge spodbuditi čim več ljudi, da tudi sami živijo jogo.
Namaste.

IMG_20190827_151240_735

ŠTEVILO UR IZOBRAŽEVANJ

UČNIH UR JOGE NA MESEC

LET JOGE

JOGA BLAZINE

MNENJAzadovoljnih obiskovalcev

 • Joga z Julijo je prav vsakokrat edinstveno doživetje. Profesionalno izvedene asane/položaje podkrepi z umirjenim in motivacijskim govorom, ki te nikoli ne pusti ravnodušnega. Pri njenih vodenih vadbah dobiš predvsem občutek povezanosti med mentalnim in telesnim delom sebe.

  Klara

  10/10

 • Joga z Julijo mi je osebno zelo všeč, saj imajo vaje killer flow. Vaje so ravno prav kompleksne, da se človek ob njih sprosti in spoti. Vaje pa ne bi bile tako dobre brez učiteljice Julije, ki zelo dobro vodi vadbo, ti o(b) njej svetuje in pomaga, tudi ji ni težko pokazati kakšne druge, težje vaje.

  Luka

  5/5

 • Preprosto uživam na vsaki njeni vadbi in se vedno znova veselim naslednje!😊Všeč mi je, ker so vadbe aktivne in sproščujoče, vsega v zadostni meri!👌 Priporočam!!

  Neža

  5/5

 • Ure joge z Julijo so super, saj vadbe vedno prilagodi sposobnostim in potencialnim oviram ali željam udeležencev. Vadbe so razgibane in inovativne, po njih pa se vedno počutim odlično.

  Stina

  5/5

 • Milina glasu, lepota giba, dva koša dobre volje in optimizma, nekaj malo drugačnega, svežega. Toplo priporočam.

  Aljoša

  5/5

 • Naj bo še tako naporen dan, podivjane misli in utrujeno telo, ampak Juliji vsakič uspe, da me vrne v ta trenutek, popolnoma sprosti um in telo, ter me ponastavi na mojo zadnjo najboljšo verzijo. 😊

  Lovro

  5/5

 • Njena vadba mi je všeč, ker je dinamična, sproščujoča, zaporedja asan povezuje z zavestnim dihanjem, vse skupaj pa se odraža v tekočem zaporedju le teh. Všeč mi je tudi njeno spremljanje pravilnega izvajanja asan, učenje različnih dihalnih tehnik in meditacije, nekaj posebnega pa so njene delavnice, pri katerih poglabljamo razne jogijske položaje ... npr. zasuke, vaje za hrbtenico ipd.

  Darja

  5/5

JoGalerija

Prijava na novice!

S prijavo na novice boš občasno prejel/a brezplačno JOGA VADBO, zanimivo novico iz sveta JOGE ali pa novo objavo na blogu!