Narcos

Vadbe

VADBE Z JULIJO

Skozi Vinyasa flow z mano si vabljen/a, da raziskuješ svoje telo. Na uri joge boš tako delal/a vaje za krepitev moči, ravnotežja, fleksibilnosti in zdravja, in se naučil/a kako vse to vpeljati v svoje življenje, kar je tudi bistvo joge. Kot učiteljica joge ti želim s prakso in ljubeznijo do joge dati navdih in pomagati, da odkriješ globoko povezanost do telesa, uma, misli, ljudi in univerzuma.

Če imaš rad/a gibanje, rad/a sprejemaš izzive in želiš pridobiti kontrolo nad zavedanjem svojega telesa in uma, potem si na pravem mestu. Pridruži se mi na katerem od spodnjih terminov vadb.

Se vidimo na blazini!

Trenutne vadbe

URNIK 2022

Vadba na plaži Los Callados v Los Cristianos – Tenerife.

(glej angleški zavihek)

Online vadbe

MESEČNI PAKET ONLINE VADB JOGE:

PAKET VINYASA FLOW

PAKET ZDRAVA HRBTENICA

Za več informacij o vadbah in ceni paketov mi pošlji mail s ključno besedo PAKET + (navedi katerega) na info@yogawithjulija.com ali sporočilo na FB stran.

Individualne vadbe

Se nikakor ne uspeš uskladiti s skupinskim terminom, imaš kakšne telesne omejitve/poškodbe ali preprosto ne želiš vaditi v skupini?

Potem je individualni pristop k jogi pravi zate. Program se pripravi glede na tvoje želje in potrebe, o čemer se dogovoriva na začetnem sestanku, kjer tudi že izvedeva prvo vadbo.

V sklopu individualne vadbe ti po želji izdelam oseben načrt vadbe za dneve, ko vadiš sam/a oz. ko zaključiš z individualno vadbo pri meni.

Posamezna vadba traja 60 min.

Za več informacij mi piši na info@yogawithjulija.com.

Termin in lokacija** po dogovoru. – TRENUTNO SAMO ONLINE!

* več oseb – po dogovoru

Kvader za jogo

Lesen joga kvader se uporablja kot pripomoček pri jogi za prilagajanje in lajšanje jogijskih položajev, lahko pa ga uporabiš tudi kako drugače …  recimo za dekoracijo v prostoru. 😉

Cena je 15 eur/kom. Ob nakupu vsaj dveh komadov se prizna 10% popust na skupni znesek.

Za naročilo piši na: info@yogawithjulija.com